Рубрики
Новини

Фірмовий сервіс – “Kolss” Сучасні меблі

Фірмовий сервіс для нас – це робота з клієнтами. У своїй роботі ми намагаємося максимально задовольнити потреби найвибагливішого клієнта.

Зверніть увагу, що компанія kolss.com.ua надає Вам крім виготовлення індивідуальних меблів послуги з її доставки, збирання, гарантійного та післягарантійного обслуговування.

Доставка готових меблів здійснюється за вказаною адресою в заздалегідь узгоджений з Вами час (як правило, за день-два до збирання). Ми ставимося з великою повагою та відповідальністю до кожного замовлення, тому використовуємо тільки свій спеціально обладнаний транспорт, щоб при перевезенні не пошкодити Ваші меблі. Кожна меблева секція ретельно упаковується на складі, обережно та дбайливо довозиться і заноситься до Вас додому.

Сучасні меблі – це технічно складний продукт, який потребує встановлення за місцем. Наші фахівці мають професійне обладнання та інструменти, знають послідовність монтажу, нюанси врізання мийки, крана та установки побутової техніки. Вони несуть повну відповідальність за якість робіт.

Компанія kolss.com.ua надає своїм замовникам 2 роки гарантійного обслуговування за умови дотримання гарантійних зобов’язань, прописаних у паспорті на кухню. Навіть якщо термін гарантії закінчився, Ви завжди можете зателефонувати нам.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Последние записи