Рубрики
Новини

Ламінат: особливості покриття для підлоги

Ламінат робить приміщення акуратним, візуально просторим та світлим, привносить в інтер’єр затишок. Покриття для підлоги майже не накопичує пил і значно полегшує прибирання. Різноманітність відтінків плит – від світло-бежевого до темно-коричневого та майже чорного – впишуться у стилі модерн, хай-тек, класичний, сучасний, лофт. При цьому відрізнити ламінат від покриття із натурального дерева практично неможливо. Купити ламінат у Києві можна у магазині «Центр дверей», де надано традиційні варіанти, а також покриття з незвичайними кольоровими рішеннями та нестандартних розмірів.

Основні характеристики покриття для підлоги

Ламінат складається з кількох шарів, щільно спресованих між собою. В основі HDF-плита високої щільності. Потім йде декоративний шар із паперу, що імітує відтінок та малюнок. Зверху передбачено захисне покриття, просочене меламіновими смолами, які роблять виріб міцним та зносостійким. В основі нижнього стабілізуючого шару – папір з феноловим просоченням для підтримки геометрії плити.

Серед головних переваг покриття:

  • Зносостійкість. Плити стійкі до стирання, механічних пошкоджень, подряпин, на них не залишаються вм’ятини від габаритних меблів. Правильно укладені плити прослужать понад 10-15 років.
  • Легкість монтажу. Ламінат легко укладається на підлогу з підігрівом, лінолеум, дерев’яну підлогу.
  • Екологічність. Матеріал не виділяє токсинів, не накопичує бактерії, пил та забруднення, не викликає алергії.
  • Стійкість до високих температур та вологи. Його можна укладати у приміщеннях із особливим кліматом, наприклад, у ванній кімнаті або на кухні.

Залежно від розмірів кімнати та вибраного стилю, можна придбати одно-, дво- або багатосмугове покриття.

Великий вибір матеріалів у магазині «Центр дверей»

У каталозі компанії можна вибрати та купити ламінат будь-яких кольорів із класом міцності 32 та 33. Такий матеріал використовується у житлових і комерційних приміщеннях з підвищеним навантаженням. Магазин співпрацює тільки з перевіреними виробниками (Kronopol, Classen, Quick-Step, My Floor, Sigma), тому покупець може бути впевнений у високій якості виробів.

Магазин надає послуги монтажу та доставки по всій Україні. Замовлення можна зробити, зателефонувавши за вказаними номерами, або скористатись опцією «Зворотний дзвінок». Також можна особисто відвідати шоуруми, адреси яких вказані на офіційному сайті компанії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Последние записи