Рубрики
Новини

Дизайн кухні та стільниці з кварцових агломератів

Кухонний гарнітур

Ніхто не може посперечатися з тим, що основною прикрасою кухні, її головною перевагою, що задає тон, вважається кухонний гарнітур. Головну роль тут звичайно відіграє зовнішній вигляд та дизайн кухні. Безпосередньо його вибору приділяється максимальна увага: матеріали, фактура поверхні та забарвлення.

Не менш важливе значення має фартух робочої зони, а також стільниця. Адже саме на частку стільниці випадають найскладніші випробування, тому, підбираючи цю частину кухонних меблів, треба звернути увагу не тільки на зовнішній вигляд, але і на якість матеріалу і спосіб виготовлення, тому що від цього безпосередньо залежить те, наскільки довгим буде термін її експлуатації.

Стільниці з кварцового агломерату

Відмінно відповідають усім вищезазначеним вимогам стільниці з кварцового агломерату, які вважаються гарною альтернативою стільницям із натурального каменю. На відміну від граніту та мармуру, вони однорідні по всій глибині матеріалу та мають дуже гарний зовнішній вигляд. Стільниці з кварцу складаються на 93-95% із кварцових натуральних частинок, з’єднаних поліестером. Кварц поступається за міцністю лише алмазу, і його частинки в самій стільниці виглядають як маленькі крупинки на тлі поліестеру, що об’єднує.

Крім того, при виготовленні додаються складові дзеркала, непрозорого скла та металу, що надає виробу гарного вигляду. Завдяки цьому стільниця наче «сяє» зсередини. Така модель має безліч плюсів: велику стійкість до механічних пошкоджень та різних плям, рівномірність фарбування по всій своїй площі.

Стільниці з кварцового агломерату

Догляд за стільницями

При цьому всі ці стільниці досить невибагливі і зовсім не потребують особливого догляду. Досить протерти звичайною мильною водою, щоб позбавитися плям, що з’явилися на ній. Дані якості гарантує саме та поліефірна смола, яка поєднує частинки кварцу.

Об’єднуючі добавки дають кварцелану (кварцовому каменю) пружність на мікро рівні, і високу стійкість до впливу рідин.

У більшості випадків вироби виходять без швів, коли габарити вищі за встановлені обсяги. Хоча цей матеріал витримує підвищені температури, рекомендується використовувати підставки під гарячий посуд. Кварцовому агломерату практично не потрібне шліфування (виключно 1-2 рази на кілька років), він не вигоряє і зовсім не стирається.

Сучасні технології виробництва продукції з кварцового агломерату дає можливість виробляти стільниці практично будь-якого дизайну та складності, отже, він набуває все більшої популярності.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Последние записи